Media

‘Callista’ af Steffen Schackinger

Jeg har haft fornøjelsen af at spille med dette tophold mange gange på teatrene. I disse Corona-tider, hvor vi desværre ikke spiller overhovedet, har det været en ære at spille på nummeret Callista af Steffen Schackinger. Jeg har endda fået lov at trille et par takters solo. Tak for tilliden Steffen!

Chess – 2018

Det er ikke til at se det – hvis man ikke lige ved det – men det er faktisk live.
Det er under scenen i Tivoli KBH. Jeg insisterede på at spille (lidt højt), på mit gode 80’er rack og blev således forvist fra orkestergraven.
Lyden er bare fra en telefon på nodestativet.

Det var i øvrigt 9. gang jeg medvirkede på en opsætning af Chess.

 

En solo fra projektet ‘Waters’

No fancy playing, men jeg synes for én gangs skyld, at lyden på guitaren er lige som den skal være. – Det var mit sædvanlige rack, men igennem en Marshall 1987x og nok en Koch Studiotone til den anden siden. Johs Stærk var manden bag knapperne. – Det ligner en dårlig hår-dag, men sådan kan det gå.

En solo mere fra ‘Waters’

Mere non-flash guitar med snuden i ‘bogen’. Til tider en handy indgangsvinkel i projekter med kort øvetid 🙂

Gear-run Chess 2018

Når jeg får lov at spille på ‘rigtigt gear’, – dvs. det rigtige samspil mellem guitar, effekter, forstærker og højtalere bliver jeg rigtigt glad. Her gennemgår jeg mit pt. største rack. Det bliver luftet for sjældent, men det er dejligt når det sker.

Undervisning

Jeg har undervist on/off de sidste 30 år plus det løse. Siden 2013 har undervisningen heddet Corona Guitarskole, – ja, undskyld, men det var ikke let at vide at netop Corona skulle blive synonym med noget ganske andet. Klik på fanen Undervisning for mere info, flere videos, tips og tricks.

Peter’s Song

Et nummer jeg brugte alt for meget tid på da min søn, Peter, var lille.
Trommer – Lars Daugaard
Bas – Allan Nagel